L O A D I N G
blog banner

Hvordan kan jeg bytte bank til en annen bank?

Det er mange som tar opp lån. Får du lånet gjennom en tilbyder eller gjennom en vanlig bank må du fortsatt forholde deg til banken. Du betaler ditt månedlige beløp til tilbyderen eller til banken. Dette varierer litt etter hva slags avtale tilbyder og banken som utsteder lånet har seg i mellom. Banker og tilbydere varierer begge i kvalitet. Det er viktig å huske at det er du som er kunden og det er du som tjener pengene til bank og til tilbyder, uansett hvordan avtale de har seg i mellom.

Du har med andre ord stor betydning i markedet og all makten er i dine hender. Ikke godta ting du ikke liker. Er banken eller tilbyder trege med å svare på mail kan du si ifra om dette. Er banken eller tilbyder også dårlige til å svare på telefon. Mange av oss liker å snakke med noen. Må du vente lenge i telefonkø før du i det hele tatt for lov til å snakke med noen, er ikke dette bra. Alle disse nevnte tingene er tegn på dårlig kundeservice. Blir du som kunde behandlet dårlig bør du vurdere å bytte bank.

Mange kan nok tenke seg at bankbytte ikke er så lett. Bankbytte er lettere enn man tror. Snakker vi om tradisjonelle bankbytter, altså bytte av vanlig bank er det bare å ta kontakt med en bank å si at du vil bytte. Banken hjelper det med en gang. Det er ikke noe problem. Du må bare huske på å oppgi ny lønningskonto til arbeidsgiver. Det er sikkert også regninger og andre avtalegiroer som må oppdateres, men dette er heldigvis ganske lett.

Når du bytter bank eller tilbyder av forbrukslån må du søke om et nytt forbrukslån. Denne prosessen er veldig rask. Du må gå på internett å søke om forbrukslån fra den banken eller tilbyderen du liker eller har hørt gode ting om. Når du søker for å bytte bank kalles ikke selve bankbytte for bankbytte på lånesøknaden, men du må krysse av for refinansiering. Teknisk sett er bytte av bank eller tilbyder innenfor forbrukslån en refinansiering. Den nye banken kjøper ut lånet fra den gamle banken din. Alt dette er veldig lett. Er du heldig får du en litt bedre rente også. Mange henvender seg til oss i Loans.no akkurat for dette. Våre kunder krever mer fra oss og forventer god service. Vi gjør akkurat dette.

Den største utfordringen med bytte av bank eller tilbyder innenfor forbrukslån er at du som kunde må ha en god økonomi på papiret da du i en veldig kort periode må bli godkjent for å ha to forbrukslån. Eksistensen av to forbrukslån blir tatt i betraktning hvis du krysser av for refinansiering. Det er derfor viktig at du husker å gjøre akkurat denne avkrysningen når du ønsker å bytte bank eller tilbyder. Ta kontakt i dag og vi hjelper deg til å bytte bank.